Sütő bekötése

 

Ideális esetben már eleve úgy lett megtervezve a lakásunk elektromos hálózata, hogy a sütő és a tűzhely teljesítményét elbírja. Azonban, ha az otthonunk régebbi építésű, vagy éppen felújítás alatt áll, érdemes mindenféleképpen belekalkukálni az elöregedett vezetékek megóvását a lecserélni kívánt sütő nagy teljesítményétől.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a sütő bekötése minden esetben szakember feladata! Ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt sütőt, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

A sütő bekötésének módja

A sütő bekötését, függetlenül attól, hogy elektromos vagy elektromos és gáz működtetésű is, kizárólag szakember kötheti rá a hálózatra, hiszen villádugó helyett közvetlen kell, fixen csatlakoznia. 

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert a sütő használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

A sütő magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt sütőt bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell a sütő használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.