Villanytűzhely bekötése

 

Ha már kiválasztotta, hogy melyik villanytűzhely tetszik a legjobban vagy illik a konyhába, érdemes a megrendelése után azonnal egyeztetni egy villanyszereővel, hogy a biztonsági előírásoknak megfelelő módon történjen a bekötése.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a villanytűzhely bekötése minden esetben szakember feladata! Ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt tűzhelyet, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

A villanytűzhely bekötésének módja

A villanytűzhely bekötése nem bonyolult feladat a szakemberek számára, azonban fontos az alábbi lépésekre oda figyelnie, ha minőségi munkát szeretne átvenni. 

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert villanytűzhely használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

A villanytűzhely magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt villanytűzhelyet bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell a villanytűzhely használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.