Kombinált tűzhely bekötése

 

Amennyiben kombinált tűzhelyre esett a választása új, vagy felújítás alatt álló régi konyhájában, érdemes azzal tisztában lennie, hogy a gáz és elektromos működésű készülék miatt a bekötése csak körültekintő, és a biztonsági előírásokat figyelembe véve lehetséges. A villágdugó nélküli, közvetlen hálózatra csatlakoztatás előtt azonban szükséges vizsgálat is.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a kombinált tűzhely bekötése minden esetben szakember feladata! Ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt tűzhelyet, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

tűzhelybekötés.hu

A kombinált tűzhely bekötésének módja

A kombinált tűzhely helyes bekötése nem csak a gyártói garancia megőrzése miatt fontos, hanem a szeretteink és otthonunk védelme érdekében is.

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert a kombinált tűzhely használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

A kombinált tűzhely magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt kombinált tűzhelyet bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell a kombinált tűzhely használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.