Beépíthető sütő bekötése

 

A beépíthető sütő legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá lehajolni, a legújabb mikrohullámú sütőkhöz hasonlóan beépíthetőek mellmagasságig a konyhabútorba. Kényelmi és esztétikai szempontból érdemes megfontolni a vásárlását, esetleg ha kevés a hely a konyhánkban, szintén jó megoldás lehet. Működési elvében nem sokban tér el a hagyományos sütőktől.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a beépíthető sütő bekötése minden esetben szakember feladata! Ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt sütőt, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

tűzhelybekötés.hu

A beépíthető sütő bekötésének módja

 

A beépíthető sütő bekötését kizárólag szakember kötheti rá a hálózatra, hiszen villásdugó helyett közvetlen kell, fixen csatlakoznia.

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert a beépíthető sütő használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

A beépíthető sütő magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt sütőt bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell a beépíthető sütő használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.