Elektromos sütő bekötése

 

Az elektromos sütő egyre népszerűbb opció a gázos társával ellentétben a magyarországi háztartásokban is. Ennek oka, hogy egyrészt gazdaságosabb a fogyasztása, esztétikus és könnyebben beépíthető, másrészt pedig biztonságosabban használható.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt elektromos sütőt, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak védővezetős érintésvédelemmel ellátva lehetséges bekötni. Előfordulhat, hogy szükség lesz teljesítménybővítésre. 

Az elektromos sütő bekötésének módja

Az elektromos sütő bekötése kizárólag szakember feladata, amit védőföldelés hiányában tilos még kipórbálni is. 

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert az elektromos sütő használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

Az elektromos sütő magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt elektromos sütőt bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell az elektromos sütő használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.