Elektromos főzőlap bekötése

 

Elektromos főzőlapot választhatnak a gazdaságos fogyasztása miatt, vagy a hagyományos tűzhely beépíthetőségéhez képest könnyebb kialakítás miatt is. A bekötés ára, még a teljesítménybővítéssel is elenyésző a termék árához képest, és például a szakszerűtlen bekötés okozta lakástűz költségeihez képest.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt elektromos főzőlapot, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

Az elektromos főzőlap bekötésének módja

Az elektromos főzőlap bekötése nem bonyolult feladat a szakemberek számára, azonban fontos az alábbi lépésekre oda figyelnie, ha minőségi munkát szeretne átvenni. Fontos tudnia, hogy minden elektromos főzőlapot be lehet közni 1, 2 és 3 fázisura is, függetlenül az áruházban kapott információktól.

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert az elektromos főzőlap használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

Az elektromos főzőlap magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt elektromos főzőlapot bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell az elektromos főzőlap használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.