Indukciós főzőlap bekötése

 

Akár éppen az új otthonába szeretné a vadi új, már előre kinézett indukciós főzőlapot beköttetni, akár egy már meglévő konyha felújításának a része a főzőterület cseréje, mindenféleképpen szakemberrel végeztesse a beépítését.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt indukciós főzőlapot, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

tűzhelybekötés.hu

Az indukciós főzőlap bekötésének módja

Az indukciós főzőlap bekötése nem bonyolult feladat a szakemberek számára, azonban fontos az alábbi lépésekre oda figyelnie, ha minőségi munkát szeretne átvenni.

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert az indukciós főzőlap használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

Az indukciós főzőlap magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt indukciós főzőlapot bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell az indukciós főzőlap használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.