Kerámialapos tűzhely bekötése

 

A kerámialapos tűzhely működési elve megegyezik az elektromos főzőlapéval, azonban a kerámia bevonat miatt másképp tartja és adja le a hőt. Ezen kívül kevés különbség van közöttük, így ha kerámialapos tűzhelyet választott, annak a beépítése és bekötése is nagyon hasonló lesz az elektromos társáéhoz.

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a kerámialapos tűzhely bekötése minden esetben szakember feladata! Ha biztonságosan és hosszú ideig tervezi használni a megvásárolt tűzhelyet, mindenképpen vegye figyelembe, hogy bekötni csak fixen lehet, választékos megoldást nem érdemes hagyni a villanyszerelőnek.

A kerámialapos tűzhely bekötésének módja

A kerámialapos tűzhely bekötése nem bonyolult feladat a szakemberek számára, azonban fontos az alábbi lépésekre oda figyelnie, ha minőségi munkát szeretne átvenni.

Bekötés előtti ellenőrzés

Erre azért van szükség, mert a kerámialapos tűzhely használata hirtelen emeli meg nagy mértékben az energiaigényt a konyhában, így valószínűleg teljesítménybővítésre is szükség lesz.

A bekötés módja

A kerámialapos tűzhely magas elektromosság igénye miatt kizárólag közvetlenül, elágazás nélkül szabad a biztosítéktáblát és a megvásárolt kerámialapos tűzhelyet bekötni.

Teljesítménybővítés

Amennyiben szükség van teljesítménybővítésre a hálózat biztonságos használatához, az ELMŰ segítségével a biztosítéktáblát cseréltetnie kell a kerámialapos tűzhely használata előtt.

Telefonos elérhetőség:

+36/70-943-4372

Lépjen kapcsolatba velünk!

Tűzhelyet szeretne beköttetni? Kérdése merült fel kínált szolgáltatással kapcsolatban?

Küldjön üzenetet, mi pedig 2 munkanapon belül megválaszoljuk a feltett kérdését.